Blogship

Hargai Teman..

inspirasi dari teman, kawan, kenalan, saing dll

Aku dapat ilham dan semangat untuk menulis blog ni dari sokongan teman – teman ku ini..

Tiada apa yang dapat ku balas untuk kebaikan mereka.. Terima Kasih teman..

Disini, aku sertakan blog rakan2 ku buat sumber tambahan anda semua..

Enjoy..

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

  1. hok aku xdop pun…xpow r…promote diri sdir…visit my blog k…isk…isk…isk…

    tenagadalaman.wordpress.com
    jangan luper comment…

  2. kengkawan ni ibarat cam family kiter sendirila..tapi, kawan yang paling best , kawan yang sanggup habiskan masa ngan kita and sanggup kongsi suka dan duka bersama. apa perasaan koghang kalu kawan koghang tu seorang yang marerialistik, poyo,sombong,berlagak,jahat lidah,and memacam lagila……? tentu koghang akan rase sakit hati kan? so…..aku harap koghang pepandailer carik kawan yang baik tahap cipan gituuu.

  3. sesaper yang rase nak carik member atau teman ,leh add aku kat adi_missmacho@yahoo.com atau just aku kat 05-8883657

  4. @shasha: haa.. tu la pasal aku letak kan link member2 aku kat blog aku ni.. Sebagai membalas jasa diaorang, aku promotekan la blog diaorang jugak.. JANGAN LUPA KAWAN BEB!

    @zairo girl: hmm.. no tel ko start 05, jd orang Perak kan? wah, bagus.. Ada la tempat aku nak pg bertandang masa Raya nanti.. Aku mesti balik kampung punyer..

  5. mcm mne nak join blogship? kalo kne add, mntk2 la tlg add aku ni…
    hehehe

  6. wooo..jangan lupe my name gak…nguah3x…

  7. Mr.Bilik Sebelah

    @chah_el: Sory lmbt chah_el.. Sekarang sudah ada di atas nun..

  8. kawan tu ape a??aku xpenah pn jmpa…yg slalu duk seelah kite ke.@pn yg gelak sama2 tu…cmne nk knl..ila di muncul?apa characteristicnye??sorilah im introvert person..myae ada kot (sori jgk huruf kedua dlm letter xdpt taip keypad rosak)

  9. Br pasan blog sy tersenarai kt atas..

    **THANKS~!!**

  10. @ixora: ur welcome ixora..kami memang sentiasa mengupdate blog2 yang mengunjungi bilik sebelah..๐Ÿ™‚

  11. khairulnizambakeri

    Nak join!

  12. @khairulnizambakeri: anda baru sahaja tersenarai dalam bursa bilik sebelah…hehehehe๐Ÿ˜‰

  13. hehehe..theme ni cantik. teringat my second n third blog at blogmas. boleh add sekali tak bawah nama bayan?

    bayan : bicara tentang segala
    http://bayan.blogmas.com

    resensi klasik : estetika sebuah klasik
    http://klasik.blogmas.com

    thanks.

  14. @Bayan: Boleh aja.. Tengok kat atas…๐Ÿ™‚

  15. Sorry la no… pasai lambat ucap penghargaan. Ampuuunnnn..Terima kasih, thank you, rumber thank

  16. assalammualaikum….

    aku nak exchange link ngan blog ni…boleh tak…???

  17. @Zuriaf: Boleh bro, tak ada masalah..

  18. aaa? aku pun ade…?! trimass bro..! trimass kerana mengfeymeskan aku…heu heu heu heu….

  19. thanks u giving a pingback!!

    terharu siot!!

  20. aku terpaksa comment menggunakan URL nie..

    ish2 ade masalah!!

  21. ramai yang sudi jadi jiran tu.. boleh nak berkampung sama?

  22. @alhaddad: boleh seboleh bolehnya.. Memang kami sudi menerima sesiapa sahaja.. Selamat datang ke bilik sebelah.. bukan jauh pun nak ziarah lain kali.. sebelah jer.. =-)

  23. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง

    waaaa…saya pun ada….tq…

  24. din, aku da tukar URL blog aku. jgn lupa dtg ye

  25. aku pun ada dalam list ?
    nice, thanks ..

  26. rofi,nak berkongsi satu pluang je,kalau anda ada impian?

  27. saya pon ada..haaaa.tengsss~

  28. Akum…leh join..i kat blik sbelah

  29. Incik Bilik Sebelah..Saya dah tukar URL..hehehe..

    Selamat berblogging~

  30. Salam. KNB kini di salahtaip.wordpress.com
    Dah lama menghilang, kini dengan blog baru๐Ÿ™‚

  31. hari ni aku dah update link-link..mane2 yang nak tukar nak tambah atau nak ape2 je la sila berkata di ruangan komen ni ye..selamat berblogging. salam dari biliksebelah.wp

  32. add me,๐Ÿ™‚

    assistdirect.wordpress.com

    tq.

  33. salam encik pemilik blog.

    tolong update kan blog saya ye ke URL baru:

    http://almarbawi.blogspot.com

    yang wordpress dah tak digunakan lagi.
    terima kasih ye
    ๐Ÿ™‚

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: