Paling Subur..

Hmm..apakah mata aku tersilap tadi..mungkin tidak rasanye. ^_^ . Terkesima seketika aku melihat benda tu.. Ada ke tulis paling subur. hehehe . Aku tau benda ni mungkin dah biasa untuk kalian-kalian yang lain.. tapi aku rasa tiba-tiba benda ni terjadi. Biliksebelah.wp tersenarai dalam blog yang paling subur.. ^_^ .

2 je aku nak tulis.. ^_^ .

*****adios*****

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Julai 28, 2008, in Merapu Post, Semasa. Bookmark the permalink. 17 Komen.

  1. Mana tak subur bro.. Kita letak baja.. Huahuahua..

    Ape pun, praise to Allah.. Untung ko dapat tgk.. Aku tak pernah lagi tgk BS kat situ..

  2. haha..tahniah la beb~

  3. aah. dari semalam lagi saya tengok. tahniah2x..!😀

    p/s-pergh,tajuk mengancam!hahahaha

  4. Bukan main subur lagi ya? Haha. Tahniah.

  5. tahniah siot…

    aku…jauh lagi nak ke tahap itu.

  6. aduh..nak tumpang tya..
    apa makna paling subur..
    kurang paham la🙂

  7. meh sini aku tolong suburkan.(ha…jgn nak pikir mcm2 plak) hahaha…

  8. Errr.. Avatar mana? Reply la komen2 nie.. ke dp pg BIG?

  9. rean :
    hahahha.. paling subur tu kena tanya avatar la. =p

    it’s about this blog actually. blog yg paling cepat berkembang. dekat my dashboard tulis cmni —> “Fastest Growing WordPress.com blogs” sebab saya guna english. kalau guna bahasa melayu, akan jadi macam kat atas tu la. mau saya gelak guling2 nnt kalo tuka bahasa. hahha.

  10. Haha..cam 2 ker ixora..patutla macan pelik je bunyinya..
    paling subur..hehehehe..thankz ixora..tlg phmkn rean..
    Mr. BS..avatar g BIG..khamis baru balik🙂

  11. @ixora:Memang pun.. WordPress translate bulat2.. Aiseh.. memandai je diaorang tu..

    @Rean: Errmm.. Khamis? Owh.. Ok.. Boleh je tggu dia balik.. lagipun MR.BS mggu ni amatlah busy… 2 presentation dan 1 assignment to be handed..

  12. xpe la Mr. BS..dahulukan la mana yg penting..avatar pun g xlama..
    tp utk rean lama gak..hehe 🙂

  13. blog aku skang sedang mengalami saat mandul? haha.

  14. @Mr.Bilik Sebelah: a’ah lupe plka..hari 2 kita letak baja oraganikkan..hehehehehe😉 sori la lambat reply komen2 ni..aku g BIG, hr ni baru blk😉

    @CikF: tank q..😀

    @KNB: 2 la pasal..xsangka plk boleh sesubur ini..

    @lydiarayyan: kita xtau la brape jauh or brape dekat nak capai tahap ni..kadang2 bile nak subur, blog ni subur la..aku pun xfhm mcm mne wordpress kategorikan benda2 ni..😉

    @rean: benda 2 wordpress direct translate, sebab 2 pelik bunyinya..😉

    @qdetactive: ni nak gne baja ape plk ni😀

    @!x0r@: kami menggunakan papanpemuka bahasa melayu..guling2 la cik ixora..hehehehehe🙂

    @affuan: confirm ke dah mandul, dah g check doktor😉

  15. ngeee….gitukah?…aku pun konpius kenkadang

  16. @izie: xla sesubur mana..🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: