Berpeluh pagi-pagi..

Salam sejahtera kepada semua pengunjung biliksebelah.wp..jika anda tidak tahu di mana anda sekarang ini..saya boleh nyatakan bahawa anda bukan lagi berada dalam bilik anda..tetapi sekarang anda berada di bilik bersebelahan bilik anda tidak kira kanan atau kiri, depan atau belakang ^_^


mungkin mcm ni la masa tg wat senamrobik tadi (gambar hiasan)

Tadi tu cuma selingan je..tak de kena mengena pun..baiklah mari kita kembali kepada urusan kita hari ni..semalam dah cuti, hari sabtu pulak dah puas melompat-lompat kat hot .fm big jam dan hari ni dah mula ada kelas seperti biasa pula la..kebiasaannya pada hari isnin, kat tempat aku belajar akan diadakan satu perhimpunana mingguan..macam la kat sekolah dulu..nama pun nak jadi bakal guru, jadi kami perlulah membiasakan diri dengan jadual seperti ini..yang lebih menarik kelas aku merupakan pengelola perhimpunan mingguan pada kali ini..

Tentatif perhimpunan seperti biasa tetapi hari ini, tanggal 25/02/08 satu lagi aturcara ditambah dalam tentatif majlis..apa yang ditambah? yang ditambah adalah senamrobik dalam perhimpunan tersebut..bayangkan la, pagi-pagi buta dah kena bersenam..memang bagus acara tersebut..salah satu tujuannya adalah melahirkan guru yang cergas dan cerdas.. ^_^ biasa pagi-pagi kita bangun tidur, lepas tu bersiap n terus pergi kelas..kadang-kadang cikgu-cikgu kat sekolah tu muka pun macam tak cukup tidur je.. ^_^..walau macam mana pun, acara senamrobik ini hanya akan dilakukan sebulan sekali sahaja..bukan pada tiap-tiap kali perhimpunan mingguan hari Isnin..insyallah untuk bulan hadapan, kami akan melakukan senam seni gaya Malaysia yang telah dilancarkan baru-baru ini..

Cukup la aku nak melalut..aku dah la ponteng majlis kat dewan..boleh pula tulis entri yang merapu ni..pagi tadi aku tak nampak mr. biliksebalah masa senamrobik..mesti ponteng perhimpunan tu ^_^

About avataraang

happy go lucky person baru je nak menjinak2kan diri dlm bidang blog memblog

Posted on Februari 25, 2008, in Kesihatan, Merapu Post, Pengarang, Semasa. Bookmark the permalink. 20 Komen.

  1. Ohoho.. aku first lg kali ni!😀

    btw,lama tak buat senamrobik ramai2 cmni.. erm,mr bs mesti blom bgn lg la tu.. sbb tu tak nmpk dia kt perhimpunan tu. ekeke

  2. @ixora: xdpt hadiah la kalau fist komen pun..😉 mungkin la 2..tapi mari kita tggu mr. biliksebelah jawab sendiri😉

  3. yup, dengan betulnya cik ixora telah meneka hari ini.. Memang saya tak pergi pun senam robik tu.. tapi, bukan sebab tak bangun tau, tapi sebab “emergency case”.. ntah nape perut meragam je pagi tadi.. Serius!!

  4. Mmg tak dapat hadiah pn tapi dapat kepuasan.😀 hah,perut meragam apsal? senggugut kot.. kihkihkih.

  5. @mr. bilik sebelah: la..btl2 xdtg ke..aku ingat nak main2ka fakta je..hehehehe😉 xpe la..kadang2 2 sesuatu terjadi luar dugaan😀

    @ixora: ye ke..puas ye..ye lain..lain kali wat la selalu ye..😉 mr. bilik sebelah bukan cik la..die mr😀

  6. dah lame xsenam robik…
    tp xpe,slim lagi=)

  7. Alamak..teringin la nak wat senam seni gaya Malaysia tu..
    tgk kat tv mcm best jek..hehehe😉

  8. @ixora: hiesh, takkan la senggugut.. ntah la, salah makan kot..

    @cikf=): Sekarang memang la slim… 5 tahun lagi? 10 tahun lagi? 20 tahun lagi? Masih maintain ke slim tuuu…??? =-)

    @rean: nanti buat dengan en.avatar aang k.. dia terer bab tari menari ni… huhuhu.. (gurau ja..)

  9. wonder camne rupa avatar menari. ermm…

  10. @ayumi: tau menari poco2? Hah,mcm tu la dia menari.. Hahahahaha.. Jangan marah bro!

  11. 1 2 1 2 1 2 1 2 …. salam tuan rumah…

  12. @alhaddad: Salam wahai tetamu.. Selamat datang..

  13. avatar : mn saya ada kata dia cik pn.. tp mane la tau kot2 terjangkit penyakit org pompuan tu kt dia. kuikuikui.

    mr bs : aritu saya pn sada akit perut. sbb makan mangga kot.. pdn muka sy! mkn lg malam2.. hahahaha

  14. ohoho… selamat bersenam~~~~

  15. @cikf: bagus la kalau slim lagi..tapi harap blh maintain la😉

    @rean: blh pnye..wat la..xslh pun😉

    @ayumi: avatar menari mcm biasa la🙂 xde bz dgn org lain pun..

    @alhaddad: w’salam..mari la kita sama2 bersenam😉

    @ixora: 2 kemungkinan je, xsemestinya ada😀 2 la sape suruh makan mangga mlm2😉

    @anakawi: mari la kita bersam-sam bersenam😉

  16. mr. bs : tu pun klu en avatar sudi nak menari sama..hehehe😉

    avatar : ala..xbest wat sorang2..xseronok..klu ramai2 baru
    best🙂

  17. @ixora: Makan mangga malam? Hish, dia yang sakit perut, mangga jugak yang disalahkan.. Huhu..

    @rean: Alahai, takkan la dia tak sudi nak menari sama2.. Hehehe..

  18. @rean: habis 2 nak wat dgn sape? ooo..nak wat ramai2 ye😀

  19. avatar : Hehe..ramai2 pun bleh..tp berdua lebih baik rasanya..
    hehe..gurau jek🙂

  20. @rean: ye la 2…😉

    kepada semua..insyallah kalau aku dah try senam seni malaysia nnt kita wat sama2 ye😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: